De specialist in RittenRegistratie en volgsystemen!

NedTrack – RittenRegistratie incl. Live volgsysteem

Vanaf:  299,00

 • Keuze uit OBD Plug & Play tracker of Professionele inbouw tracker
 • 1 jaar data en portaal
 • Rapporten conform eisen Belastingdienst
 • Geheel automatische rittenregistratie
 • Geen gebruiker interactie nodig
 • Uitgebreide mogelijkheden, o.a. App voor smartphone en tablet
Wissen
SKU: niet beschikbaar Categorieën: ,

RittenRegistratie NedTrack

Geheel automatisch kilometers registreren
RittenRegistratie NedTrack
 is het beste hulpmiddel voor zakelijke rijders omdat het de gehele rittenregistratie uit handen neemt. Alles gaat automatisch en u hoeft zelf niets meer te doen. Optioneel kunt u in het voertuig aangeven of de rit zakelijk of privé bedoeld is zodat het systeem dit automatisch verwerkt in de online rapportage.

Voorkom fiscale bijtelling
RittenRegistratie NedTrack voldoet aan het normkader RitRegistratieSystemen dat door de Belastingdienst is opgesteld. Dit verschaft u als gebruiker fiscale zekerheid bij het gebruik van ons rittenregistratiesysteem. U kunt ieder moment rapporten uitdraaien conform de eisen van de Belastingdienst of zelfs een audit file aanleveren om zo fiscale bijtelling van uw auto van de zaak te voorkomen. De ritten kunnen getoond worden op een routekaart zodat ze altijd te controleren zijn. U ziet dan precies hoe een voertuig heeft gereden en hoe laat hij ergens is gearriveerd of vertrokken.

OBD Plug & Play of een Professionele inbouw tracker?
U kunt bij ons de keuze maken uit een OBD Plug & Play tracker of een Professionele inbouw tracker. Elke auto vanaf bouwjaar 1996 heeft een OBD (On Board Diagnostic) aansluiting. Het is een aansluiting waarmee je met de auto kan communiceren. Wanneer u kiest voor een OBD tracker hoef je dus enkel de tracker in de aansluiting te steken en tracker begint gelijk met registreren. Plug & Play dus. Het werkt erg makkelijk en is voor iedereen te doen. Het is hierdoor ook mogelijk om de tracker tussen verschillende voertuigen uit te wisselen. Heeft u liever een tracker die netjes ingebouwd kan worden in het dashboard van uw voertuig? Kies dan voor de professionele inbouw tracker. De tracker dient aangesloten te worden op de voeding van uw voertuig. Na inbouw van de tracker zal er niets meer te zien zijn van de apparatuur. Dit maakt sabotage ook veel lastiger t.o.v. een OBD tracker.

Let op! Wilt u onderscheid maken tussen zakelijke en privé kilometers? Bij de inbouw tracker kan dit d.m.v. de meegeleverde zakelijk/privé schakelaar.

Bij de OBD tracker is het niet mogelijk om een schakelaar te gebruiken. Dit kan natuurlijk wel achteraf aangegeven worden in de RittenRegistratie rapportages die het systeem voor u maakt.

Voordelen met dit systeem:

 • Uw rittenregistratie volledig geautomatiseerd.
 • Grote fiscale zekerheid door voldoen aan normenkader van de Belastingdienst.
 • Geen abonnement of langlopende contracten.
 • Inclusief 1 jaar lang RittenRegistratie data*, daarna indien gewenst te verlengen.
 • Alles online beschikbaar, geen software nodig.
 • Wij bewaren uw data 7 jaar lang.
 • Zakelijk/privé schakelaar (alleen bij inbouw tracker)

In het online webportaal kunt u:

 • Rittenrapporten genereren welke voldoen aan de eisen van de Belastingdienst.
 • Rapporten automatisch in uw mailbox ontvangen.
 • Gegevens van uw voertuig(en) aanpassen indien nodig.
 • Overal ter wereld inloggen op het online webportaal of via de App.
 • Geen software op uw pc, dus geen installatie nodig!
 • Meerdere personen kunnen tegelijk inloggen op het webportaal!

RittenRegistratie NedTrack is ideaal voor:
Het voorkomen van fiscale bijtelling van uw auto van de zaak.
Live volgen van bedrijfswagens in heel Europa via het portaal of de App.
Eenvoudig declareren van zakelijk gebruik van uw privé auto.
Duidelijk inzicht in gedrag/gebruik/snelheid van uw bedrijfsauto’s.
Urenverantwoording, direct inzicht in reis- en bezoektijden.

Inbouw:
Met de NedTrack inbouw tracker is het nodig dat er een klein GPS kastje in uw voertuig wordt ingebouwd. Dit kan bij u op locatie worden gedaan door 1 van onze erkende inbouw monteurs op een tijdstip dat het u uitkomt. In ruim een half uur is de installatie gedaan en kan het voertuig direct via het webportaal of App worden gevolgd. Of u kunt dit zelf doen via het meegeleverde aansluitschema.

Zelf Inbouw:
Indien u kiest voor zelf inbouw van de inbouw tracker dan zal het pakket compleet aan u worden verzonden, bij het pakket treft u een aansluitschema om de NedTrack inbouw tracker in te bouwen. Wij raden aan dat u wel beschikt over enige technische kennis om het systeem in te kunnen bouwen.

Bij de OBD tracker is inbouw niet nodig, dit pakket is Plug & Play, u sluit enkel de tracker aan op uw OBD aansluiting in de auto en u bent klaar voor gebruik.

Inbouw door monteur:
Indien u kiest voor inbouw door één van onze monteurs kan dat al voor € 85,00 incl. voorrijkosten. De monteur komt dan bij u op locatie het systeem inbouwen en neemt het pakket voor u mee. Hierdoor betaald u geen verzendkosten. Wanneer u het pakket besteld incl. inbouw dan zal één van onze monteurs binnen 2 werkdagen contact met u opnemen voor het maken van een afspraak.

Waar is NedTrack te gebruiken:
Nederland, België, Luxemburg, Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Letland, Litouwen, Malta, Nootwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Slowakije, Slovenië, Spanje, Tsjechië, Verenigd Koninkrijk, Zweden, Zwitserland.

Verlengen:
Dit pakket wordt geleverd inclusief 1 jaar lang data en webportaal/app toegang, daarna indien gewenst jaarlijks te verlengen:
Verlenging voor 1 jaar: normaal € 143,40  nu € 119,-
Verlenging voor 2 jaar: normaal € 262,80  nu € 219,-
Verlenging voor 3 jaar: normaal € 358,20  nu € 299,-

U kunt deze verlengingen bestellen door HIER te klikken.
Let op! voor deze verlenging dient u dus al dit pakket in uw bezit te hebben!

* Fair use policy van 100.000 km per jaar.

Reviews


Er zijn nog geen reviews.

Wees de eerste om “NedTrack – RittenRegistratie incl. Live volgsysteem” te beoordelen