Ik heb meerdere RittenRegistratie Cloud units, hoe voeg ik er meerdere toe in 1 programma?

← Alle Onderwerpen

Indien u meerdere RittenRegistratie Cloud GPS trackers heeft, dan is het mogelijk om deze toe te voegen aan uw huidige account en in het programma.

De meest gebruikelijke gang van zaken is om per voertuig een map aan te maken.
Stel voor dat u een auto heeft met kenteken 12-34-AB, maak dan op uw computer een map aan met het kenteken. Doe dit op een makkelijke locatie, zoals mijn documenten.

Indien u wenst kunt u dit ook gelijk voor uw andere voertuigen doen.
Start vervolgens het programma en kies dan voor Bestand –> Kies database locatie.
Blader daarna naar de map die u zojuist heeft gemaakt.

Log in als bestaande gebruiker met uw e-mail adres en wachtwoord.
Hierna worden er enkele gegevens aan u gevraagd waarnaar deze ingevuld kunnen worden.

Belangrijk: bij de stap van de Unieke code / Uniek ID, dient u de unieke code van het bijpassende voertuig in te vullen. Deze sticker met unieke code kwam bij het pakket gebundeld met de GPS tracker, het is belangrijk dat deze niet door elkaar worden gehaald.

Als dit is gebeurt dan is uw nieuwe omgeving klaar.

Stel voor dat u wenst te wisselen van omgeving, om b.v. een andere auto te bekijken/downloaden dan kan dit via Bestand–>recente database locaties.

Voor een duidelijk instructiefilmpje klikt u HIER

De waardering van www.nedsoft.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.6/10 gebaseerd op 462 reviews.