Hoe maak ik een nieuwe administratie aan?

← Alle Onderwerpen

Een nieuwe kas administratie kan makkelijk zijn indien u een nieuw kwartaal of jaar wilt beginnen. U kunt via het inlog scherm een nieuw bestand aanmaken.

• U opent het programma, u voert uw gebruikersnaam & wachtwoord in (standaard is dit beide: admin).
  • Log nog niet in, maar klik op: maak een nieuw bestand aan.
  • In dit scherm drukt op de knop met … om aan te geven waar u het bestand op wilt slaan op uw computer.
Kasboek
  • Geef een naam/omschrijving op voor de nieuwe administratie.
  • Wanneer u een naam en locatie heeft gekozen drukt u op OK en start u het programma opnieuw op, en logt u in op het nieuwe kas bestand.