Hoe kan ik gegevens overzetten van Kasboek versie 3?

← Alle Onderwerpen

U dient uw oude kas administratie bij de hand te hebben.
Kasboek 3 administraties (of databases) hebben altijd .nkd als bestandstype.

Als u het programma opent en inlogt gaat u naar Bestand-->Importeren kasboek 3.
Hier dient u dan een bronbestand te kiezen om hier gegevens uit te importeren.
Zoek en selecteer dus uw gewenste kas administratie bestand op (zoals eerder genoemd een .nkd bestand).

Daarna kunt u aangeven wat u wel en niet wilt meenemen door deze aan te vinken.
Klik daarna op OK, en het programma importeerd uw data in uw nieuwe systeem.

Op deze manier kunt u zeer snel grootboek rekeningen en rubrieken meenemen zonder ze opnieuw in te voeren.