GPS recorder wordt niet herkend?

← Alle Onderwerpen

Er is waarschijnlijk iets mis gegaan met de automatische driver installatie.
U dient te driver handmatig te installeren. Afhankelijk van uw Windows versie kan dit verschillen.

Voor Windows 7, 8 en 10 kunt u de volgende stappen volgen:

• – Klik op uw bureaublad met de rechtermuisknop op het Icoon Deze Computer en kies voor eigenschappen.
  • – Als u geen bureaublad icoon heeft ga dan naar start en dan rechtermuisknop op Computer en kies voor eigenschappen.
  • – Kies het Tabblad Hardware
  • – Klik op de knop Apparaatbeheer.
  • – Zorg dat de GPS is aangesloten via de USB Kabel en op de ON stand staat.
  • – In het kopje Poorten (COM & LPT) zou u de GPS recorder moeten zien, waarschijnlijk staat hier in het geel een uitroepteken voor.  Dit houdt in dat de Driver niet juist is geïnstalleerd.
  • – Klik op de GPS met de rechtermuisknop en kies voor stuurprogramma bijwerken.
  • – Kies de optie: Op mijn computer naar stuurprogramma’s zoeken.
  • – Vink de optie Inclusief onderliggende mappen aan.
  • – Blader naar: Deze computer > C:\ > Program Files (x86) > Nedsoft > RittenRegistratie 2014 > Drivers >Win7_Win8 en klik op OK
  • – Klik volgende
  • – Het systeem zal nu het stuurprogramma gaan opzoeken en gaan configureren.
  • – Hierna zal uw driver correct zijn geïnstalleerd en ook worden herkent door Nedsoft RittenRegistratie.

De Win7_Win8 map bevat de drivers voor Windows Vista , Windows 7, Windows 8 en Windows 10.