Bij het downloaden van ritten krijg ik geen postcodes en straatnamen te zien?

← Alle Onderwerpen

Krijgt u geen adressen, postcodes of straatnamen te zien na het binnenhalen van uw ritten maar alleen streepjes of komma’s?

In dit geval is het mogelijk dat de installatie van het programma niet goed is verlopen.
Het programma heeft een bestand nodig welke alleen postcode & straatnaam informatie bevat.

Indien dit bestand niet aanwezig is dan kan het programma het niet goed verwerken en krijgt u hierdoor geen straatnamen of postcodes te zien.

Om dit te verhelpen dient u te controleren of het bestand EU.bin aanwezig is in uw installatie map. Indien deze niet aanwezig is dient deze even geplaatst te worden.
Soms heeft het ook nut om deze te vervangen (als het originele bestand b.v. beschadigt is).

Heeft u RittenRegistratie 2018 (of eerder) of RittenRegistratie Cloud?

Klik dan hier om het bestand te downloaden.

Indien u na het uitvoeren van de bovenstaande stappen nog geen postcodes te zien krijgt, neem dan contact op via support@nedsoft.com